8.400 TL
Tiger King MMA-250 Gazsız Gazaltı ve Elektrot (MIG/MMA) kaynak makinas
Zeytinburnu, İstanbul
13 Eki 2026İlan Özellikleri
- İlan No1735009190
- DurumYeni
- TürKaynak Makinesi
- MarkaDiğer
İlan Açıklaması
Genel Teknik Özellikler
• Giriş Voltajı: 220V AC (Monofaze) – Ev ve standart atölye prizlerinde doğrudan kullanıma uygundur.
• Güç Kapasitesi: 250 Amper maksimum çıkış akımı sunar.
• Çıkış Akım Aralığı: 20A ile 250A arasında hassas olarak ayarlanabilir.
• Gösterge Tipi: Akım değerinin anlık ve net olarak izlenebilmesi için Dijital LED Ekran barındırır.
• Teknoloji: IGBT İnverter teknolojisi ile donatılmıştır. Bu sayede eski nesil trafolu makinelere göre çok daha az elektrik tüketir, akım dalgalanmalarını önler ve kararlı ark oluşturur.
• Kasa Yapısı: Şantiye ve atölye ortamlarındaki düşme ya da darbelere karşı ekstra koruma sağlayan tamamen metal sac zırhlı dış gövdeye sahiptir.
• Taşınabilirlik: Üst kısımda entegre taşıma kulpu bulunur ve yaklaşık 1-2 kg ağırlığıyla çanta gibi rahatça taşınabilir.
Çoklu Kaynak Modları ve Çalışma Çapları
• MIG / FLUX (Gazsız Gazaltı) Modu: Harici bir koruyucu gaz tüpüne (Argon/CO2) ihtiyaç duymaz. Tel sürme mekanizması sayesinde 0.8 mm ile 1.0 mm çapındaki özlü kaynak telleri (flux cored wire) ile sürekli ve hızlı kaynak yapılmasına imkan tanır.
• MMA (Normal Elektrot) Modu: Klasik ark kaynağı yapmak istendiğinde 2.0 mm'den 4.5 mm'ye kadar rutil ve bazik elektrot türlerini eritip pürüzsüz kaynak yapabilmektedir.
İlgini çekebilecek diğer ilanlar