- Orijinal
- Ön Tampon, Motor Kaputu, Tavan, Sağ Ön Çamurluk, Sağ Ön Kapı, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı, Arka Tampon
- B Boyalı
- Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
615.000 TL
Beyoğlu, İstanbul
24 Mar 20262010 model pikap aracımız satıştadır. Aracın 3. sahibiyiz bir senedir binmekteyiz.
Emsallerine göre düşük km ve bakımlı bir araçtır. Değişeni yoktur, sadece sağ arka kapı ve çamurluk boyalıdır. Aracın aksesuarları(kapı altı basamakları, üst çıtalar ve kapalı kasa) fabrika çıkışlıdır.
Elektrikli aynalar, elektrikli açılır kapanır aynalar, ısıtmalı aynalar, dijital klima, direksiyonda radyo kontrol tuşları ile 2010 model bir pikap araç için emsallerine göre çok daha fonksiyonludur. Aracımızı hem hem arazide hem de şehirler arasın yolculukta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Arka amortisörler makas değildir daha rahat yolculuk yapmanızı sağlar. Aracın Enjeksiyonları, v kayışı, balataları, 4*4 sistemi gibi önemli bakımları yapılmıştır, bakım faturaları mevcuttur, talep edilirse gönderirim.
Aracı aldığımızda general graber A/T lastik takıldı, bu lastiklerle beraber verilecektir. Aracı alırken ekspertiz yaptırdık, bu görselleride yüklüyorum belirtilenin dışında bir şey yoktur. Aracın 10bin bakımına 2-3 bin km kalmıştır.
Kalan gerekli bakımı map sensörünün değişmesi gerekmektedir. Ancak bir daha arıza ışığı yakmamıştır zaten.
benden önceki sahibinde aracı çekerken çeki demiri kancası kırılmış, araçta duruyor benim ihtiyacım olmadı yaptırmadım.
Araç bizdeyken herhangi bir kaporta işlemi olmamıştır, sadece sol arka kasada ufak bir göçük vardır boyasız düzeltilebilir, resimlerde de mevcuttur. Aktif kullanılan araçtır km değişiklik g
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
Bunlar da ilgini çekebilir
İlgini çekebilecek diğer ilanlar