- Orijinal
- Ön Tampon, Motor Kaputu, Tavan, Sağ Ön Çamurluk, Sağ Ön Kapı, Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı, Arka Tampon
Saruhanlı, Manisa
Aracımı 2023 Ekim’de, 198.000 km’de 3. sahibinden satın aldım. Ancak Kasım ayında 3. silindirin kırılması üzerine motoru yeniledim. Ford damgalı, sıfır ve orijinal bir blok (35.000 TL değerinde) takıldı. (Göreeller mevcut) Üst kapak rektifiye edildi, motor bölgesindeki kablolar ve hortumlar kontrol edilip yenilendi.
Yeni blokla Kasım 2023’ten bu yana 25.000 km boyunca (Manisa–İzmir–Sakarya gibi uzun yollarda) *hiçbir yağ/su kaçağı olmadan sorunsuzca* kullanıldı. Temmuz sıcağında klima açık şekilde Manisa–Balıkesir arasında 3 kişiyle rahatça yolculuk yaptım. Camları, farları bile orijinal ford logolu. İlk sahibi komple orijinal rengine boyatmış. Şasi ve direklerde asla işlem yoktur, aracın altında pas bile yoktur.
Tüm bakımları Manisa’nın en eski Ford ustalarından *Faruk Usta (Onay Oto) tarafından yapıldı.
---
*Ekstralar & Durum Bilgisi:*
- Şasisinde işlem yok
- Boya, lastikler, koltuklar ve döşeme iyi durumda
-4 amortisor, 2 fren diski, sanziman takozu, benzin filtresi, buji kabloları ve ateşleme bobini yeni
-Kronik sorunu olan rolanti valfi orijinal, vss sensörü yeni, direksiyon basınç müşürü yeni, kalorifer motoru yeni ve aktif.
- Direksiyon orijinal, hoparlör ve teyp yenilendi
- Koltuklar ve taban halısı yeni yıkandı
- *Muayene: Ocak 2026’ya kadar geçerli*
---
*Neden Satıyorum?*
4 kapılı bir araç alacağım için üzülerek satıyorum. İlk arabasını alacaklar, öğrenciler veya ikinci bir araç isteyenler için çok uygun. Sad