- Orijinal
- Ön Tampon, Motor Kaputu, Tavan, Sağ Ön Çamurluk, Sağ Ön Kapı, Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı, Arka Tampon
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
1.375.000 TL
Van, Van
26 Nis 2026Tablet ekran ve arka kamera takılmış,Çelik jant, iç ışık ambiyans, ses sistemi Bas,aksesuar marşpiyel yaptırılmış ve spoiler takılmış. 100 bine yakın aksesuarla donatılmış.
- Sadece kaput sağ uç tarafında iki avuç kadar kuru çekiç ile düzelme var
-Experi yeni tarihli,bakımı yeni, feni muayenesi yeni. Masrafsız temiz araç.
-65.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre ideal bir km’de olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Karma yakıt tüketimi 5.3 litre civarında, bu da aracı hem performans hem de yakıt ekonomisi açısından gayet dengeli bir hale getiriyor.
-Aracımın tüm bakımları yeni yapıldı, herhangi bir masrafı bulunmuyor. Muayenesi de 5 ay önce yapıldı, dolayısıyla bu konuda da uzun süre uğraş gerektirmez. Lastikleri Kışlıklar 1 aylık Yazlıkları yeni durumda, uzun bir süre masraf çıkarmadan kullanılabilir.
-Tüm kaporta parçaları orijinaldir sadece kaput sağ ucunda iki avuç kadar kuru çekiç ile düzelme var, aracımda herhangi bir boya veya değişen parça bulunmamaktadır. Ayrıca tramer kaydı da yoktur.
Yeni tarihli experi var.
-Aracımda yedek anahtar ve kitapçık da bulunmaktadır.
-Ev Almak için satıyorum.
Genel olarak temiz, bakımlı ve sorunsuz bir araçtır. Yeni sahibine uzun süre keyifli bir kullanım sunacaktır. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlığı olabilir. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
Bunlar da ilgini çekebilir
İlgini çekebilecek diğer ilanlar