
500 TL
Gaziosmanpaşa, İstanbul
İlan Özellikleri
- İlan No1709112814
- Durum2. El
- MarkaPierre Cardin
- BedenM/38
- RenkLacivert
- MateryalKumaş
- BelStandart Bel
- Paça TipiDüz Paça
İlan Açıklaması
Merhaba! Elimde Pierre Cardin W32 beden lacivert kumaş pantolon var, kullanmam nedeniyle satmayı düşünüyorum. Pantolon gerçekten çok şık ve rahat. Hem ofiste hem de günlük hayatta rahatlıkla giyilebilecek bir parça. Hem klasik hem de modern bir havası var, her kombine uyum sağlar.
Pantolon, çok az kullanıldığı için genel olarak oldukça iyi durumda. Ufak tefek bazı defoları olsa da, bunlar kesinlikle belli olmuyor ve gözle görülür bir şey değil. Pantolonun kesimi düz paça, yani ne çok dar ne de bol, tam ortalama bir kesim. Genelde klasik kesim tercih edenlerin rahatlıkla giyebileceği bir model.
Renk olarak lacivert, klasik ama bir o kadar da şık bir ton. Özellikle iş hayatında ya da bir davet gibi ortamlarda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kumaşı kaliteli, rahat ve şık bir duruşu var.
Eğer tarzınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız, gerçekten kaçırılmayacak bir fiyatla satıyorum. Fiyat konusunda da oldukça uygun bir rakam belirledim. İlgilenirseniz, detaylı fotoğraflar da gönderebilirim.
Sorularınız olursa yazmaktan çekinmeyin, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!
Pantolonun bedeni W32 (bel çevresi yaklaşık 81 cm) olup, bu beden M38 ile uyumlu olabilir. Bedeni konusunda emin olmak isterseniz, pantolonu deneyebilirsiniz.