2004 model eski kasa fiyatına
Aracımın bakımları düzenli olarak yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Muayenesi yeni yapıldı, bu açıdan da hazır durumdadır. Lastikleri yeniye yakın, uzun süre masraf çıkarmaz.
Aracımın genel kondisyonu yaşına göre gayet iyi durumda Güneş yanıkları mevcut kronik. İç döşemeleri temiz, tavanında ya da koltuklarında herhangi bir deformasyon yok. Ön cam da çatlak var hafif kusurlu olarak geçiyor.
Donanım olarak elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ayarlı direksiyon ve merkezi kilit gibi özellikleri mevcut. Günlük kullanımda oldukça konforlu ve pratik bir araçtır. Yedek anahtarı da mevcuttur.
Aracımda 4.100 TL tutarında park halinde çarpmalar sonucu tramer kaydı bulunmaktadır.
Pazarlık konusunda ciddi alıcıya araç başında yardımcı olurum . Takas belki. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.