Çanakkale, Çanakkale
✨ NADİR BULUNUR - 30 YILLIK EL DİKİMİ VİNTAGE BEBEK YORGANI ✨
Ürün Özellikleri:
• Yaş: Yaklaşık 30 yıllık (Antika/Vintage kategori)
• Malzeme: Pamuk dolgulu, dış yüzeyi mor parlak kumaş (muhtemelen ipeksi/saten hisli) ve krem/beyaz pamuklu kumaş.
• İşçilik: Tamamen el dikimi ve el işçiliği ile yapılmış özel bir parçadır.
• Desen: Her iki yüzeyde de gösterişli, çiçek ve geometrik hatlardan oluşan kapitone/dikiş deseni mevcuttur.
• Ölçüler: Yaklaşık 150 cm x 100 cm.
Durumu ve Notlar (Lütfen Dikkatlice Okuyunuz):
Bu yorgan, 30 yıllık geçmişi olan, sadece 1-2 kez kullanılmış ancak uzun süre sandıkta kalmaktan dolayı üzerinde zamanın izlerini taşıyan koleksiyonluk bir parçadır.
• Lekeler: Özellikle kenar ve bazı bölgelerde fotoğraflarda görülen sandık lekeleri (sararma/nem/küf başlangıcı) mevcuttur.
• Deformasyon: Kumaşta ve dikişlerde yaşa bağlı hafif yıpranmalar ve deformasyonlar bulunmaktadır.
• Kullanım Amacı: Mevcut haliyle daha çok vintage dekorasyon, koleksiyon veya restorasyon/profesyonel temizlik yapıldıktan sonra kullanım için uygundur. Lekeler, yorganın yaşını ve orijinalliğini gösteren birer kanıt olarak da değerlendirilebilir.
Kimler İçin Uygun:
• Antika ve vintage tekstil ürünleri koleksiyonerleri.
• Özel el işçiliğine değer verenler.
• Bebeğine nostaljik bir anı bırakmak isteyenler.
• Dekoratif amaçlı (duvar panosu, koltuk şalı vb.) kullanmak isteyenler.