İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
9.750 TL
Yenimahalle, Ankara
27 Nis 2026PLAK (Media): 9 / 10 (Excellent+ / Near Mint): Işık altında kontrol edildiğinde yüzeyi ayna gibi parlamaktadır. 1978 baskısı olmasına rağmen iğne değmemiş kondisyondadır. Ses performansı kusursuzdur; en kısık pasajlarda dahi çıtırtısız, kristal netliğinde bir dinleti sunar. Atlama veya derin çizik söz konusu değildir.
• KAPAK (Sleeve): 8.5 / 10 (Very Good Plus): Orijinal açılır (Gatefold) kapak formundadır. Köşeleri diri, sırtı dik ve yazıları ilk günkü netliğindedir. İç kapaktaki Nazım Hikmet yazısı ve görseller lekesizdir. Yarım asra yaklaşan yaşına rağmen koleksiyon disipliniyle korunmuştur.
• ETİKET (Label): Yankı Plak LP 685 seri numaralı orijinal göbek baskısı, merkez kayması olmaksızın tertemizdir.
NEDEN BU FİYAT?
Livaneli’nin Nazım Hikmet, Ahmed Arif ve Sabahattin Ali şiirlerini bestelediği bu albüm, Türk müzik tarihinin en ağır "edebiyat" vesikasıdır. Yankı Plak’ın bu ilk dönem baskılarını bu kondisyonda bulmak imkansıza yakındır. Bu plak sadece bir müzik kaydı değil; değeri her yıl katlanan, müzelik bir yatırım aracıdır.
TESLİMAT VE GÜVEN:
• Plak, özel antistatik iç zarfı ve koruyucu kalın dış folyosu ile teslim edilecektir.
• Kargo gönderimleri, plaklara özel çift katmanlı darbe emici kutularla, kırılma riski sıfırlanarak yapılır.
• Ciddi alıcılar için yüksek çözünürlüklü video yollanir.
Not: Lütfen piyasadaki hırpalanmış, kapağı yırtık veya dip sesi yüksek kopyalarla mukayese etmeyiniz. Arşivinin zirvesine kusursuz
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
Bunlar da ilgini çekebilir
İlgini çekebilecek diğer ilanlar