2.000 TL
Logitech Pebble 2 Seti; K380s Klavye+M350s Mouse+Taşıma Kılıfı
Çankaya, Ankara
14 Eki 2026İlan Özellikleri
- İlan No1735055665
- BağlantıBluetooth
- GarantiYok
- Durum2. El
- AydınlatmaYok
- Klavye DüzeniTürkçe Q
- Kullanım AmacıEv / Ofis
- Mekanik KlavyeYok
İlan Açıklaması
Evden/ofisten veya dışarıda çalışmak için mükemmel bir mobilite sunan Logitech Pebble 2 Kablosuz Setimi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Çok temiz kullanılmış olup, kozmetik ve teknik olarak sıfırdan farksızdır. Herhangi bir tuşunda aşınma, basmama veya farede tıklama sorunu kesinlikle yoktur.
Set İçeriği:
• Logitech Pebble Keys 2 K380s Kablosuz Klavye: Türkçe Q tuş dizilimine sahiptir. Bluetooth ile aynı anda 3 farklı cihaza (Telefon, Tablet, Laptop, Mac) bağlanabilir ve tek tuşla aralarında anında geçiş yapabilirsiniz. Oldukça sessiz ve hafif bir klavyedir.
• Logitech Pebble Mouse 2 M350s Kablosuz Fare: Sessiz tıklama özelliğine sahip, avuca tam oturan ergonomik ve minimal tasarımdır. Klavye ile tam uyumlu renktedir.
• Özel Taşıma Kılıfı: Klavyeyi, fareyi ve kablolarınızı çizilmeden, zarar görmeden çantanızda güvenle taşımanız için sert korumalı ve tutma aparatlı özel kılıf.
Öne Çıkan Özellikleri:
• Bluetooth Low Energy (BLE) ile çok düşük pil tüketimi (Pilleri uzun aylar boyunca gidiyor).
• Windows, macOS, iPadOS, Android ve iOS ile tam uyumluluk.
• Logi Options+ uygulaması üzerinden tuşları tamamen kişiselleştirebilme.
• Çantada yer kaplamayan, ultra taşınabilir ve şık tasarım.
İlgini çekebilecek diğer ilanlar