- Orijinal
- Motor Kaputu, Tavan, Sağ Arka Kapı, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı
- L Lokal Boyalı
- Ön Tampon, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Arka Tampon
- B Boyalı
- Sağ Ön Çamurluk, Sağ Ön Kapı
,
ChatGPT:
Aracı 2021 yılında aldım, o günden bu yana tüm sorunları en iyi şekilde giderdim. Harcadığım paranın en az iki katını, elimden gelenin en iyisini yaptım. Yaptığım işlemleri detaylı şekilde arşivledim. Aracım bende olduğu sürece her şey kaydedildi ve alıcıya verilecek.
27.03.2025 tarihinde yağ ve 3 filtre değiştirildi, trakbar burçları yenilendi. Muayenesi 07.04.2027’ye kadar geçerli. İstepne sıfır gibi.
Araçta geri görüş kamerası, park sensörü, Android ekran var. Ayrıca orijinal teyip, CD changer ve amfi de verilecektir. Offroad jant ve lastik var, orijinal jant ve lastikler de ek olarak verilecektir.
Sıfır 100Ah akü, ön şaftın arka kafası, 4 amortisör, direksiyon amortisörü, sağ ön porye ve birçok parça yenidir. Araçta hiçbir masraf yoktur.
Tavanda keşermeler mevcut ama boyatmadım, isteyen boyatabilir. Tavan sepeti verilecektir. Çeki demiri yeni takıldı, ruhsata işlendi. (30.000 TL’ye mal oldu)
Motor ve şanzıman orijinal Mercedes. 4 çeker, yüksek arazi kabiliyeti ve 3360 kg çekme kapasitesine sahip. 163 beygir gücü (son eksper raporunda 167 beygir) ve 400 nm tork üretiyor. Araçta çürük yok, yaşına göre en temiz araçtır.
2022 Aralık’ta üst kapak değişti. Radyatör antifirizi hiç eksilmedi. Sağ ön çamurluk ve kapı boyalı. Ekspertiz raporu mevcut, hiçbir kazam olmadı. Hasar kaydı 1000-1200 TL civarındadır.