Letgo
Sat
  1. Anasayfa
  2. Yapı Market & Bahçe
  3. El Aletleri
  4. Elektrikli El Aletleri
  5. GDI Rayfinder DSP İşlemcili Uzun Menzilli Alan Tarama Cihazı (Çok ...
GDI Rayfinder DSP İşlemcili Uzun Menzilli Alan Tarama Cihazı (Çok ... - 1
GDI Rayfinder DSP İşlemcili Uzun Menzilli Alan Tarama Cihazı (Çok ... - 2
GDI Rayfinder DSP İşlemcili Uzun Menzilli Alan Tarama Cihazı (Çok ... - 3
GDI Rayfinder DSP İşlemcili Uzun Menzilli Alan Tarama Cihazı (Çok ... - 4
1 / 4
Plus Satıcı

161.765 TL

6 aya varan taksit!

GDI Rayfinder DSP İşlemcili Uzun Menzilli Alan Tarama Cihazı (Çok ...

Pendik, İstanbul

23 Eki 2026
Banka veya kredi kartı ile ödeme avantajı!
Hemen Başla!

İlan Özellikleri

  • İlan No1735389969
  • DurumYeni
  • TürElektrikli El Aleti Aksesuarları
  • MarkaDiğer

İlan Açıklaması

GDI Rayfinder, mikroçip DSP işlemcili, dijital bir uzun menzilli alan tarama (LRL) cihazıdır. Cihaz; altın, gümüş, bakır, bronz, demir, kurşun, alüminyum, elmas gibi hedeflerin yanı sıra su ve yeraltı boşluklarının tespiti için farklı modlar sunar; ayrıca serbest modda istenen frekans hassas aralıklarla manuel olarak ayarlanabilir. Her mod hedefe göre özelleştirilebilir; bir hedef numunesi kullanılarak cihazın o hedefe göre ayarlanması sağlanabilir ve yapılan ayarlar otomatik olarak hafızada saklanır.

Cihaz, zemin yapısını analiz ederek bir zemin tanımlama numarası sunar; bu numara, toprağın mineral içeriği ve nem seviyesi hakkında bilgi vererek taranacak alan konusunda kullanıcıyı yönlendirir. Bir özelliği, farklı toprak yapılarına göre uygun dalga şekillerini otomatik oluşturmasıdır; dijital zemin dengeleme, mineral etkileşiminin yol açtığı sorunları azaltmaya yöneliktir. Cihaz ayrıca gerçek zamanlı dalga şekli animasyonu sunar.

Cihaz; geniş bir aralıkta ayarlanabilen tespit mesafeleri ve üreticiye göre belirli bir derinlik kapasitesiyle çalışır (bu değerler hedef boyutuna ve kullanım koşullarına göre değişir). Cihaz; yüksek çözünürlüklü, çok parlaklık seviyeli ve dönebilen renkli ekranı, dokunmatik tuşları ve sesli uyarılarıyla kullanılır. Tek parça tespit ucu ve ana birimden oluşan kablosuz, kompakt tasarımı; arama çubukları ve paslanmaz alıcı antenleriyle birlikte gelir.

İlgini çekebilecek diğer ilanlar

Product image
Product image
Product image
Product image
Product image
Product image