İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
Bunlar da ilgini çekebilir
630.000 TL
Kartal, İstanbul
4 Eki 2026Aracımın çalışmayan hiçbir aksamı yoktur.
Kaporta kısmında boya, değişen yoktur. Sadece arka tampon sürtmeden dolayı boyalıdır(plastik)
Hasar kaydı bulunmamaktadır.
Aracımın yaşına bağlı olarak çok ufak çizikleri mevcuttur. Sadece sol arka çamurlukta çöp konteynırına sürtme sonucu belirgin çizik mevcuttur. Kaporta aksamımda değişen boya olmadığı için ben bilerek yaptırmadım. Fotoğraflarda görünüyor.
Motor şanzuman olarak kusursuz bakımları kmsi dolmadan yapılmıştır.
Aracımın 195.000 kmde şarj dinamosu orinali ile değişmiştir.
202.000 kmde sıvı bakımları dışında tiger, devirdaim, v kayış, kayış bilyaları değişmiştir.
Sağ motor kulağı yine aynı bakımda değişmiştir.
212.000 kmde sıvı bakımları yapıldı. Yağ olarak LİQUİ MOlY 5w30 MOLYGEN tam sentetik yağ kullanışmıştır.
222.000 kmde baskı, balata , volan orjinal lancia marka ile değiştirilmiş, şanzıman yağı yenilenmiştir. Ön fren diskler ve balatalar değiştirilmiş, fren hidrolik yağı komple yenilenmiştir. Yine yağ olarak LİQUİ MOlY 5w30 MOLYGEN tam sentetik yağ kullanılarak bakımları özenle yapılmıştır.
Aracım aile aracı olduğu için ben bakımlarını yaparken her zaman marşa bas git şeklinde yaptım.Alanın da tek kuruş masraf yapmadan binebileceği bir araçtır.
Aracın üzerinde 4 adet yazlık lastik var. 4 adet te kışlık lastikleri yanında verilecektir.
ARACIN ÖZELLİKLERİ;
HIZ SABİTLEME
OTOMATİK FAR VE YAĞMUR SENSÖRÜ
DİJİTAL ÇİFT BÖLGELİ KLİMA
4 CAM FULL OTOMATİK
KATLA