- Orijinal
- Ön Tampon, Motor Kaputu, Tavan, Sağ Ön Çamurluk, Sağ Ön Kapı, Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı, Arka Tampon
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
635.000 TL
Odunpazarı, Eskişehir
7 Mar 2026Yağ filtre antifriz değişimi (16/12/2025) tarihinde yapıldı.
Aracım 2011 Opel Astra 1.3cdti Essentia Konfor manuel en donanımlı paket en çok tutulan kasa ve motordur. Km orijinal 161***dedir. Far sensörü yağmur sensörü dijital klima hız sabitleme 6 ileri vites, otomatik kararan dikiz aynası, koltuk baldır destekli ve bel destek ayarlı, kumandadan kapanan otomatik camlar vs dolu özellikleri vardır.
Aracımın 3. sahibiyim temiz sorunsuz masrafsızdır. Enjektör memeleri ve valfler 9 ay önce değiştirildi ve sıfırları takıldı, 6 ay önce de turbo bakımları baştan sona yapıldı, selonid valfi , gergi bilyesi gergi kayışı orijinal markaları ile değiştirildi. toplam bu işlemler için 21bintl para harcadım. Yani anlayacağınız uzun yıllar masraf yapmayacağınız bir araçtır. Sürüşü keyifli ve konforludur. Yakıtı gerçekten çok ekonomiktir. Exper, hasar kayıt ve km sorgulama fotolarını ekledim. Şase direk podye kule hava yastığı gibi önemli yerler orijinaldir. Hasar kayıtları ufak kazalardandır. Boyalar macunsuz ince boyadır. İstediğiniz expere ve ustaya gösterebilirsiniz. Al satçı değilim araç değişikliği sebebiyle satıyorum. Alan memnun kalır.
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
Bunlar da ilgini çekebilir
İlgini çekebilecek diğer ilanlar