- Orijinal
- Ön Tampon, Tavan, Arka Tampon
- L Lokal Boyalı
- Motor Kaputu, Sağ Ön Çamurluk, Sağ Ön Kapı, Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı
Beyoğlu, İstanbul
Kullanması çok keyifli bir araçtır. İçi dışı görüldüğü gibi pırıl pırıldır. Bakımları zamanında yaptırılmıştır. Aracın en sonra yakıt filtresinin temizliğinden tutun tüm ağır bakımlarına kadar tamamı yapıldı.
Sunroof bulunan bir araçtır. Ön aynasında kararmalı ayna özelliği bulunmaktadır. Ön sağ sol ve arka sağ sol camlar filmlidir.
Uzaktan kumanda ile açılış özelliği bulunmaktadır. Dijital bluetooth, USB giriş özelliği bulunan bir teyibi vardır. Aracın basları ve kolonları çok güzeldir. Ön cam otomatik açılır-kapanır camları bulunmaktadır.
Aracımda bu arada 3 adet kazası bulunuyor sorgulama verilerine göre fakat tramere herhangi bir hasar tutarı işlenmemiştir. Muhtemelen park halindeyken benden önce sürtme yaşandı. Bende iken hiç bir kazaya karışılmamıştır.
Mesaj: (1/2) Sayin Ilgili, Kayitlarimiza gore ***0382 sasi nolu CITROEN ZX AURA 1.6L INJ markali arac 3 adet kazaya karismistir. KZ1: 20/05/2012 Carpma KZ2: 10/08/2010 KTT-Carpma KZ3: 14/06/2010 KTT-Carpma B003
Not: Galerici değilim hususi araç satıcısıyım. Renault Symbol 2010 ve üzeri, Fiat Linea 2005 ve üzeri, Renault Clio 2005 ve üzeri ve Tata marka 2008 ve üzeri araçlarla takasa açığım.