800.000 TL
Citroen c3 Picasso
Yıldırım, Bursa
11 Eki 2026İlan Özellikleri
- İlan No1729340292
- MarkaCitroen
- ModelC3
- TipC3 PICASSO 1.6 e-HDI (92) SX BMP6 STT
- Yıl2012
- KM92.000
- Yakıt TipiDizel
- Vites TipiOtomatik
- Kasa TipiMPV
- RenkGri (Metalik)
- ÇekişÖnden Çekiş
- GarantiYok
- Ağır Hasar KayıtlıHayır
- LPGYok
- Plaka TipiTR Plaka
- Takas DurumuEvet
- Plaka16 BVF 366
- Şasi No (Son 6 Hanesi)559845
- Hasar / Tramer KaydıVar
- Kalan Garanti Süresi / KM Sayısıo
- Rehin & Haciz DurumuYok
Araç Yasal Bilgileri
- Marka AdıCITROEN
- Ticari AdıC3 PİCASSO SX 1.6 E HDI
- Model Yılı2012
İlan Açıklaması
2012 model, otomatik dizel Citroen C3 Picasso SX aracımı satıyorum. MPV kasa tipi sayesinde oldukça geniş ve kullanışlı bir yapıya sahip. Aracım 92.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Yaşına göre oldukça düşük kilometrede olduğu için hem motoru hem de yürüyeni diri durumdadır.
Tüm bakımları eksiksiz şekilde yapılmıştır, herhangi bir masrafı bulunmamaktadır. Muayenesi de son bir yıl içerisinde yapıldı, bu nedenle uzun süre muayene derdi yaşamadan kullanılabilir. Lastikleri yeni, uzun süre masraf çıkarmayacak durumda. Ayrıca iç döşemeleri tertemiz, aracımda sigara içilmedi ve iç mekanda herhangi bir yanık, yırtık veya deformasyon yoktur.
Kaporta durumuna gelirsek, sağ ön ve sağ arka kapılar değişmiş, sol ön ve sol arka kapılar boyalıdır. Aracımda 45.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Yedek anahtarı mevcuttur. Günlük kullanımda rahatlık sunan, dizel motoruyla ekonomik bir araçtır. Ciddi alıcılarla pazarlık mümkündür.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Boyalı veya Değişen Parça
- Orijinal
- L Lokal Boyalı
- B Boyalı
- D Değişen
- Orijinal
- Ön Tampon, Motor Kaputu, Tavan, Sağ Ön Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Bagaj Kapağı
- B Boyalı
- Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Arka Tampon
- D Değişen
- Sağ Ön Kapı, Sağ Arka Kapı
İlgini çekebilecek diğer ilanlar