3.500 TL
Kadıköy, İstanbul
İlan Özellikleri
- İlan No1709512779
- DurumYeni Gibi
İlan Açıklaması
Sadece iskelet satılıktır. TABLA DAHİL DEĞİL. Herhangi bir sorunu yoktur. ❗Eski model ile karıştırılmasın! Detaylar açıklamanın devamında. Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Adresimden teslim edeceğim.
❗Sadece çerçeveyi bacaklarından demonte edip, bacak ile ayağı monteli olarak tutacağım. Böylece size sadece çerçeveyi monte etmek ve yükseklik ayarlamak kalır (ya da sizin için ayarlayıp verebilirim).
İskelet ölçüsü: 146G×46D×65-85Y (65cm ile 85cm arasında bir yükseklikte kullanacak şekilde kurulum sırasında ayarlayabilirsiniz.) Ofislerde masalar genelde 72cm civarında yükseklikte kullanılıyor.
❗Eski model ile karıştırılmasın!
Bendeki modelin iki bacağı arasında 4 boru var yani çerçeve içinde kalan 2 destek boru daha var (file ile tabla arasında kalan 2 boru), eski model sadece çerçeveden oluşuyor. Masama ait fotoğraftan belli oluyordur sanırım. Tablayı (Satılık Değil) 160x80 ölçülerinde yuvarlak köşeli ve kalın (dışardan bakıldığında 36mm) olarak kendim yaptırdım.
❗TABLA DELİKLERİ HAKKINDA:
Orijinal Bekant tablasını kullanacaksanız 160×80 ölçüsündeki tablayı kullanmanız gerekir. Kendiniz tabla yaptıracaksanız, kendi masamdaki deliklerin arasındaki mesafelerin ve çaplarının ölçüsünü size milimetrik söyleyebilirim.
❗MALZEME ve DAYANIKLILIK HAKKINDA:
Bacakları çelik, ayakları alüminyum. Ağırlığı 16kg'dır. İskeletin taşıma kapasitesi tabla dahil 100Kg'dır.
❗NE TESLİM EDİYORUM?
Bekant iskeleti + kutusundaki herşey.