İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
2.399 TL
Beylikdüzü, İstanbul
16 Şub 2026Nedir Bu Cihaz?
Bu set, bilgisayarınız ile fareniz/klavyeniz arasına giren donanımsal bir köprüdür. Arduino "beyin" görevi görürken, üzerindeki USB Host Shield farenizi bu beyne bağlamanızı sağlar.
Ne İşe Yarar?
• Donanımsal Hile Desteği: Özellikle FPS oyunlarında (Valorant, CS2 vb.) kullanılan "colorbot" veya "sekme engelleme" yazılımlarının, oyun koruma sistemleri (Vanguard, EAC) tarafından fark edilmemesini sağlar. Yazılım komutları doğrudan bu donanım üzerinden gittiği için bilgisayar bunu "gerçek bir farenin hareketi" olarak algılar.
• USB Emülasyonu: Takılan fare veya klavyeyi bilgisayara farklı bir cihazmış gibi tanıtabilir veya hareketlerini manipüle edebilir.
• Gecikmesiz İşlem: Lehimli yapısı sayesinde veri iletimi kopmaz ve en düşük gecikme (input lag) ile çalışır.
Neden "Lehimli" Olması Önemli?
Normalde bu iki kart üst üste takılır ancak profesyonel kullanımda temassızlık yaşanmaması ve veri iletiminin sağlıklı olması için belirli "data" pinlerinin lehimlenmesi (USB Host Shield Hardware Mod) gerekir. Senin cihazın bu zorlu işlemden geçmiş, yani "tak-çalıştır" ve en stabil haldedir.
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar