İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
Bunlar da ilgini çekebilir
10.000 TL
Kabadüz, Ordu
21 Eyl 2026Almanyadan gelme.Antika denebilir.Tamamen orjinal.
Göbekten 7 vites,nadir bulunur.Vites sistemini sıfır orjinali ile değiştirdim.Durur iken bile vites değiştirebilirsiniz.
Kontra pedal.Pedalı geri çevirince fren yapılabilir.Elle kontrol edilen ön freni de var.
Dinamo ile çalışan yani tekerleğin dönmesinden enerji alan ön ve arka farlar.Bu sistem şu an çalışmıyor.Nedenine bakmadım.Herşeyi sağlam görünüyor.Belki sadece lambası patlamıştır.
Gayet kaliteli ve geniş oturma selesi,sapasağlam.Amortisörlü.
Fabrikasyon montajlı hava pompası.
Fabrikasyon arka bagaj selesine sabitlenmiş malzeme koymak için çanta(tornavida,alyen anahtar gibi).
Fabrikasyon arka tekerleği kilitleyen sistem.Tekerleği kampana gibi sarıyor.Kilitleyince üstündeki anahtar dışarı fırlıyor.Açınca anahtar takılı kalıyor,çıkartamıyorsunuz.Yani anahtar taşıma derdi yok.Fotolarda var.
Fonksiyonel direksiyon.Şekli itibari ile 2 şekilde dik veya biraz daha uzanmış sekilde kullanılabiliyor.
Beyaz şeritli orjinal 28 inç lastikler.
Orjinal ön ve arkada krom çamurluklar.
Sarı kapaklı orjinal lastik sibopları.
Ortadan açılan iki ayaklı bisiklet takozu.Bisikleti tam olarak askıya alıyor.
Bisikletin kadrosu oldukça büyük.Kaç ölçüsünde tam bilmiyorum.
Bisikletin iskeleti sapa sağlam.Arka sepetinde ve az da olsa gidon kısmında korozyon var.Asıl iskelet sağlam.
Ordu merkez.