İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
Bunlar da ilgini çekebilir
Daha fazla kategori
223.000 TL
Beyoğlu, İstanbul
6 Eyl 2026Motosiklet Ağustos 2023 tarihinde Bağcılar Çetin Motor bayisinden sıfır olarak satın alınmıştır.
Yaklaşık 450 km’deyken E-5 üzerinde öndeki aracın ani yavaşlaması sırasında aracın sol arka kısmına motosikletin sağ tarafından temas edilmiş ve motosiklet sağ tarafa devrilmiştir. Bu olayda sağ koruma demiri kırılmış, sağ elcik, ön fren maneti, ön cam ve bazı parçalar hasar görmüştür.
Motosiklet daha sonra satın alındığı Bağcılar Çetin Motor servisine götürülmüş, 500 km bakımı yapılmış ve gerekli parçalar değiştirilmiştir. Değişen parçalar orijinal parçalarla yenilenmiştir. Bakım sonrasında motosiklet kullanılmaya devam edilmiştir.
Bir süre kapalı garajda kullanılmadan beklemiştir. Uzun süre kullanılmadığı için yaklaşık bir ay önce Kağıthane Motoyek servisinde:
- Yakıt deposu temizliği
- Enjektör temizliği
- Tam bakım
- Genel mekanik kontroller
yapılmıştır.
Aküsü yeni değiştirilmiştir. Varta marka akü vardır. Muayenesi yeni yapılmıştır. Alıcıya 2 sene muayene derdi yoktur.
Fotoğraflarda açıkça görülebileceği üzere ilk düşmeye bağlı olarak egzoz üzerinde, sağ elcikte, sağ ön fren manetinde, ön camda ve kaportanın bazı bölümlerinde çizikler bulunmaktadır. Kozmetik kusurlar fotoğraflarda özellikle gösterilmiştir.
Sadece Çetin Motor ve Motoyek yetkili servislerde işlem yapılmış, her servisten alınan belgeler mevcuttur.
Ciddi alıcılar iletişime geçebilir.