- Orijinal
- Ön Tampon, Tavan, Sağ Ön Çamurluk, Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Bagaj Kapağı, Arka Tampon
- B Boyalı
- Motor Kaputu, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk
- D Değişen
- Sağ Ön Kapı
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
837.500 TL
Edremit, Balıkesir
22 Oca 2026Aracımız kozmetik olarak 9/10 içi dışı pırıl pırıldır. İç aksam,döşeme ve trimlerde yanık, yırtık ve deforme yoktur. Aracımızın kaputu sağ önden aldığı hafif darbe sonucu renk tutması için komple boyanmıştır. Kazanın fotoğrafı mevcut isteyene atarım. Hasar kaydının yüksek olmasının sebebi tampon ve far değişiminden kaynaklıdır. Sol arka kapı ve çamurluk boyalıdır. Sol ön kapıda boyasız göçük düzeltme yapılmıştır. Haricinde boya-değişen yoktur. Hasar kaydı toplam 93.000₺'dir. Yeni tarihli olduğu için parça fiyatlarının yüksek olmasından kaynaklıdır.
Aracımızın tüm ağır ve hafif bakımları yenidir. Alacak kişi bir kuruş masraf etmeden uzun yıllar gönül rahatlığıyla binecektir. Motor yağı, şanzıman yağı, antifriz, akü, filtreler, debriyaj baskı balata, direksiyon kutusu, ön takım rotlar, rotiller, salıncak burcu, amortisörleri, arka denge kolları, Z rotları, teker rulmanları, fren balataları, radyatör, devirdaim pompası ve kayışı yeni değiştirildi. Motor bakımları a dan z ye yeni yapıldı. 4 lastik yenidir.
LPG 1 sene önce takıldı. Ruhsata işlidir. LPG'ye uyumlu ve dayanıklı çelik subap takıldı. Aracın LPG tesisatını FIAT fabrikasında fabrikasyon LPG döşeyen mühendis takmıştır.
Aracın çalışması omega saat gibidir. Motorunda ön takımlarında tık ses yoktur. İstediğiniz ustaya, expere gösterebilirsiniz.
Çift Bölge Dijital Klima
Ön-Arka Cam Buz Çözücü
Yağmur Sensörü
Far Sensörü
Park Sensörü
Soğutmalı Torpido
Yokuş Kalkış Desteği
İlgini çekebilecek diğer ilanlar
İlgini çekebilecek diğer ilanlar