Letgo
Sat
1993 Peugeot 106 XR

1993 peugeot 106

XR

Benzin/LPG

274.000 Km

Düz

Açıklama

Aracımı yaklaşık 1 yıl önce günlük kullanım için aldım. Aldığımda sağ ön takım komple (15 bin TL), sağ ve sol helezon yayları (2 bin TL) değişimi yaptırdım. Ayrıca şanzıman ve motor yağı değişimini de (Castrol) yakın zamanda yaptırdım. İnci marka aküsü de 1 ay önce sıfır olarak alınmıştır. Önlerde iki adet sıfır kışlık lastikleri mevcut olup arkalar da iyi durumdadır. Antifriz kaçağı vs. gibi durumu yoktur.
Sileceklere varana kadar değiştirip günlük kullanımım için uygun hale getirdim ve sorunsuz kullanıyorum. Değişen boya vs. bilgisine sahip değilim, alırken de açıkçası dikkat etmedim. Aşağıda komple boyalı olarak işaretledim ama gerçek durumu bilmiyorum. Sorun olarak ise km sayacı çalışmıyor. Satan arkadaş km telini bulamadığını söylemişti. Ben de günlük kullandığım için önemsemedim açıkçası. Ekranda gösterdiği gibi 257000 km olarak bilgi giriyorum ama net km bilgisine sahip değilim açıkçası. Motorunda yağ yakma, duman üfleme vs. herhangi bir sorun yaşamadım.
Yakıt olarak gerçekten çok cimri bir araç. 300 Tl lik LPG ile 1 hafta şehir içi tüm ulaşımımı sağlıyorum. Temmuz ayına kadar da muayenesi mevcuttur.
Model yükseltmek için satıyorum. Onun dışında aracımdan memnunum. Mantıklı takas tekliflerini değerlendirebilirim. Gün içerisinde dönüş yapamayabilirim, ama en uygun zamanda geri dönüş sağlarım.
167.500 TL
İlan no 1681226927

İlanı şikayet et