Letgo
Sat
2015 Seat İbiza

2015 seat ibiza

Reference

Benzin/LPG

161.000 Km

Düz

Açıklama

İbizanın en çok tutulan paketidir.
Aracı ilk aldığımda sol ön çamurlukta avuç içi kadar lokal boya vardı. Bende de sağ arka kapı ile yakıt deposu tarafına doğru bi sürtmeden dolayı boya vardır. Yaşı itibari ile bazı yerlerinde boyasız göcük düzeltmeler yapılmıştır ufak tefek çizikler vardır. Kesinlikle ağır bi kazası yoktur. Hasar kayıtı ve değişen yoktur. Aracın paspasları dahi orjinal seattır. Aracın yapılan ağır bakımları ile alakalı faturalar mevcuttur.
Triger seti ve ağır bakımları komple 130 bin km de yapıldı. 10 bin bakımları da yaklaşık 2 bin km önce yapıldı . Alan kişi yakıtını koyup binecektir. Model yükselteceğim için satıyorum. Aracın her şeyine kefilim. Sadece ön amortisörlerinde hafif bi gıcırdama var zamanım olmadığı için gösteremedim. Fiyattan düşülecektir. Aracın çalışmayan aksamı yoktur.
Aracı bilen bilir tam bir yakıt cimrisi ve yol tutuşu çok iyi. Pazarlık araç başında vardır. Araç günlük kullanıldığı için km değişiklik gösterebilir.
Ayrıca çelik jantlara takılı sıfıra yakın yazlık lastikler yanında verilecektir. Çelik jantlara ait eski bi resmi ekledim fotolara. Kitapçıklar ve yedek anahtar mevcuttur.
630.000 TL
İlan no 1677258214

İlanı şikayet et