Letgo
Sat
2007 Premium Civic Lpgli Yetkili Servis Bakımlı

2007 honda civic

Premium

Benzin/LPG

144.000 Km

Otomatik

Açıklama

2007 Benzin/Lpg Premium Otomatik Honda Civic
Aracım 128bin km'ye kadar honda yetkili servis bakımlı. Bu vakte kadar tüm bakımları eksiksiz yapılmıştır. Araca lpg sistemi 135bin de taktirilmistir. Lastikler 6bin km oldu, akü sıfır, jantlar yeni temizletildi boyandı, gergi ve kayışı yeni değişti, sanzuman yag ve filtresi yeni değişti, fren balatalari yeni değişti. Koltuklarda leke, yırtık deformasyon hiçbir şey yoktur. Tramer 2400 lira. Muayene 1 yıl sonra. Lpg ruhsata işli. Araçta çıkacak her masrafa ve aracima kefilim.
Sağ iki kapı sacı ve bagaj kapağı değişik. Sağ iki çamurluk ve sol arka çamurluk boyalıdır. Panelde, direkte, kapı iç kısımlarında işlem yoktur. Tüm oluşan işlemler yüzeyseldir. Göze hitap etmeyen bir kusur yoktur.
Yürürü mükemmel düzeyde. Ses yoktur, elden ele oynanmış gezmiş bir araç kesinlikle değildir. 3 sahibi olmuş tamamen bilincli insanların kullandığı büyük keyif alacağınız bir araç.
500km önce motul yağ ve filtre değişimleri yapıldı. Aracım masrafsız. Motorda 1 damla yağ, Aracın içinde bir kusur bulamazsınız. Sonuna kadar arkasindayim.
Km orjinaldir, servis kayıtları mevcuttur. Eksper raporuda fotoda eklidir.
695.000 TL
İlan no 1682724790

İlanı şikayet et