İstanbul, Türkiye
İstanbul, Türkiye

3.500 TL

12 aya varan taksit!

Buca, İzmir

Skandal Inova Hybrid 420 MN Surf Kamışı 100-200 g23 Eki 2025
Cüzdanım Güvende

İlan Özellikleri

  • İlan No1707991315
  • DurumYeni
  • TürOlta Kamışı
  • MarkaDaiwa
Güvenli Ödeme
Kolay İade

İlan Açıklaması

Yemleri daha uzak mesafelere ulaştırmak için tasarlanmış tatlı ve tuzlu suda kullanılabilen 3 parçalı surf kamışıdır.

Yüksek hassasiyetli hibrit uca ve MN SIC klavuz halkalara sahiptir. Karbon fiber malzemeden yapılmıştır.

Surf kamışlarla hedeflenen amaç balığı kıyıya fazla yaklaşmadığı durumlarda oltayı balığın bulunabileceği uzak mesafelere ulaştırmaktır.

Denizde ve tatlı suda her türlü yemli balık avcılığında kullanabilirsiniz. Ayrıca İstanbul ve Çanakkale boğazlarında balığın geçit yaptığı dönemlerde kurşun arkası rapala ile yakalanan Lüfer ve Palamut gibi balıkların avcılığında da kullanılır.

Dalgalı havanın yakalandığı durumlarda levrek, minakop ve çupra gibi balıkların avcılığında ağır kurşunları dalganın arkasına atarak avantaj yakalayabilirsiniz.

Kapalı boy: 147 cm

Açık boy: 420 cm

Atarı: 100-200 gr

user avatar
cahit
Eki 2024 tarihinden beri üye
flagİlan ile ilgili şikayetim var
İade ve Geri Ödeme Politikası

İlgini çekebilecek diğer ilanlar