22.500 TL
Rab Batura 800 Fill Su gecirmez erkek Mont
Osmangazi, Bursa
14 Oca 2026İlan Özellikleri
- İlan No1723470252
- Durum2. El
- MarkaThe North Face
- BedenXL/42
- RenkTuruncu
İlan Açıklaması
Rab Batura, özellikle ekstrem soğuklar, yüksek irtifa tırmanışları ve kutup şartları için tasarlanmış, tamamen su geçirmez ve teknik bir kaz tüyü monttur. Serinin en güncel versiyonu (genellikle Batura II olarak da bilinir), dayanıklılığı hafiflikle birleştiren üst segment bir ekspedisyon ceketidir.
İşte Rab Batura erkek montunun öne çıkan teknik özellikleri:
Isı Yalıtımı ve Dolgu
Dolgu Gücü (Fill Power): 800FP Avrupa Kaz Tüyü. Bu, çok yüksek bir ısı/ağırlık oranı sağlar.
Dolgu Miktarı: Yaklaşık 425g (M beden için). Oldukça yoğun bir dolguya sahiptir.
Hidrofobik Tüy: Nikwax® ile geliştirilen florokarbon içermeyen hidrofobik işlem sayesinde, tüyler nemlendiğinde bile hacmini kaybetmez ve sıcak tutmaya devam eder.
Box-Wall Yapısı: Tüylerin birbirine karışmasını önleyen ve soğuk noktaları (cold spots) yok eden özel dikiş/bölme yapısı kullanılmıştır.
Dış Kumaş ve Koruma
Su Geçirmezlik: Pertex® Shield 2 katmanlı kumaş. Tamamen bantlanmış dikişleri sayesinde sadece kar değil, sağanak yağmur altında bile su geçirmezlik sunar.
Dayanıklılık: 40D geri dönüştürülmüş dış kumaş, kayalara ve ekipman sürtünmelerine karşı dirençlidir.
Nefes Alabilirlik: 10.000 mm su sütunu / 10.000 g/m²/24 saat nefes alabilirlik değerine sahiptir.
Fonksiyonel Tasarım
Kapüşon: Kask uyumlu, tüy dolgulu ve sert siperlikli. Zorlu fırtınalarda yüzü korumak için üç yönden ayarlanabilir.
Deneme amaclı 2 kere giyilmiştir.
Hatasız , kusursuz
İlgini çekebilecek diğer ilanlar