- Orijinal
- Ön Tampon, Motor Kaputu, Tavan, Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı, Arka Tampon
- B Boyalı
- Sağ Ön Çamurluk
- D Değişen
- Sağ Ön Kapı
Antakya, Hatay
Aracım 2011 model Hatay Toyota Öztopraklar bayisinden sıfır alınmıştır.
Alındığından beri az kullanılmış ve garajda muhafaza edilmiş sürekli kaskolu kullanılmış ve bakımları düzenli olarak yapılmıştır.
Bagajı geniş kullanışlı ayrıca bagajda gizli iki koltuk,start-stop düğmesi 6 ileri vitesi,makam perdeleri,kyless-go özelliği vs. baya dolu özelliklere sahip bi araçtır.
Türkiye de bu derece temiz bu model bu kadar düşük orjinal km ilanda başka yoktur.
Aracımın sadece deprem zamanı yıkılan binanın duvarı sağ ön çamurluk ve kapıya değmiştir bundan dolayı hasar kaydı vardır,harici hatasız full orijinaldir.
Kaskosu olduğu için depremden sonra hasar kaskodan bayide yapılmıştır,evrakları mevcuttur.Ayrıca hasar aldığı zaman ki fotoğrafları da mevcuttur.
Ev alacağımız için satmayı düşünüyoruz yoksa aracımızdan çok memnunuz,tüm evrakları,kitapçıkları,yedek anahtarı mevcuttur.Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.