225.000 TL
Meram, Konya
İlan Özellikleri
- İlan No1718388869
- DurumYeni
- TürMakine Aksesuarları
- MarkaJohn Deere
İlan Açıklaması
Konya’nın Akören ilçesine bağlı Kayasuda bölgesinde yer alan bu özel bahçelik, doğayla iç içe huzurlu bir yaşam arayanlar için ideal bir fırsattır. Bin yüz on üç metrekare büyüklüğündeki mülk, dereye cepheli konumu ve doğal güzellikleriyle öne çıkmaktadır.
Asfalt yola yüz elli metre, stabilize yola ise yetmiş metre uzaklıkta olan arazi, yeni yerleşim alanlarına yakın olması ile geleceğe yönelik yatırım potansiyelini artırmaktadır.
Arazide kooperatif suyu mevcut olup, ayrıca Koski suyu ve elektrik altyapısına erişim mümkündür. Doğanın kalbinde, keklik ve bülbül sesleri eşliğinde huzurlu bir yaşam sunan bu mülk, hem doğayla baş başa kalmak hem de yatırım yapmak isteyenler için eşsiz bir fırsat. Detaylı bilgi almak ve yerinde görmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.