- Orijinal
- Tavan
- B Boyalı
- Ön Tampon, Motor Kaputu, Sağ Ön Çamurluk, Sağ Ön Kapı, Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı, Arka Tampon
Üsküdar, İstanbul
Aracım 2013 model 1.3 Multijet 95hp S&S Cam tavan Fiat Punto.
Bu araç türünün son orneklerinden S7 SPORT paket yani orjinal kapı bantları krom punto logolu basamaklar kapı altı aydınlatmalar sport detaylı kadife koltuk Spor direksiyon FIAT Hi-Fi ses sistemi ayak altı anfi ve bagajda wooferi vs. en full punto budur diğerleriyle referans almayın.
155.000 orjinal km de temiz masrafsiz. Tüm ağır bakımları yapılı triger seti yağ pompasi V kayışı turbo devirdaim hepsi orjinal faturali yeni değişti yururunde motorunda hiçbir sorun yok kurşun gibi gider.Sanruff bakımları tam açılma kapanmasinda bir sorun yok çift kademeli.
Abarth kitli egzoz uçları faal dpf boş iptal.
Herhangi bir ağır hasar kaydı vs yoktur bildiğim degisende yoktur şase podye iskelet işlemsizdir.Fiyati uygun tutuyorum km ve doluluğu göz önünde bulundurursaniz böyle bir araç zor bulunur alıcısına hayırlı olsun