321.000 TL
Konak, İzmir
İlan Özellikleri
- İlan No1676875172
- Durumİyi
- Yıl2009
- MarkaBmw
- ModelF
- TipF 650 GS
- TürEnduro & Off-Road
- KM87.500
- Vites TipiManuel
- Motor Hacmi651 - 800 Cm3
- Motor Gücü76 - 100 Hp
- RenkMavi
- Ağır Hasar KayıtlıHayır
- Plaka TipiTR Plaka
- Plaka10 LB 404
- Şasi No (Son 6 Hanesi)T29332
- Hasar / Tramer KaydıYok
- Kalan Garanti Süresi / KM Sayısı0
- Rehin & Haciz DurumuYok
Araç Yasal Bilgileri
- Marka AdıBMW
- Ticari AdıF650
- Model Yılı2009
İlan Açıklaması
Aldığım günden beri birçok yolculuk yapıp, Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gittiğim, yolda kalmadığım bir mavidir motosikletim. Her 5 bin km'de bir normal bakımını, her 10 bin km'de ağır bakımı yaptırdım. İhtiyaç dolayısıyla satmak zorunda kaldım. Ciddi ve samimi alıcılar iletişime geçsin lütfen.
Ekstraları:
* Yeni seramik kaplaması yapıldı. Sabun, köpük kullanmaya gerek kalmadan, sadece su ile yıkayıp kurulandığında, çok parlak olur.
* Üzerinden sökmeyeceğim "Turuncu Motosiklet Takip Sistemi" ile istediğiniz zaman uzaktan telefonla kontrol edebilirsiniz. Motosiklete müdahale olduğunda alarm devreye girer, size telefonla çağrı gelir, hassasiyet ayarı, alarm çalma süresi ve birçok özelliği telefondaki uygulama üzerinden yapabilirsiniz.
* Aküsü yeni değiştirildi.
*Son bakımı 21.02.2025 tarihinde yaptırıldı.
* 2025 Ağustos ayıına kadar vizesi geçerlidir.
* Lastikler iyi durumdadır; MICHELIN ANAKE ADVENTURE
* HEPCOBAKER 3'lü çanta dahildir.
*Disk kilidi, çelik şifreli kordon kilidi *Yan çantalar takılı halde, komple kaplayan özel dikilmiş su geçirmez brandası dahildir.
*Telefon tutucu, telefon şarj ünitesi,
* 4'lü led farları mevcuttur. (bazı fotoğraflarda eskileri görünüyor ama son fotoğraflarda yeni hallerini görebilirsiniz)
*Gidon yükseltme mevcuttur, sürüşte büyük konfor sağlamaktadır.
*Kış aylarında veya uzun zaman çalışmadığı sırada akünün bitmemesi için akü şarj tesisatı ve şarj cihazı mevcuttur.