- Orijinal
- Ön Tampon, Motor Kaputu, Tavan, Sağ Ön Çamurluk, Sağ Ön Kapı, Sağ Arka Kapı, Sağ Arka Çamurluk, Sol Ön Çamurluk, Sol Ön Kapı, Sol Arka Kapı, Sol Arka Çamurluk, Bagaj Kapağı, Arka Tampon
820.000 TL
Odunpazarı, Eskişehir
20 Kas 2025Aracın muayenesi 19.09.2025
Gaz emisyon ölçümü 06.09.2025 tarihinde yaptırılmıştır.
49.500 km de aktif olarak kullanmaktayım.
0.9 Tce Turbolu benzinli motordur. Full Servis bakımlıdır. Bakımları eskişehir sararda yapılmıştır. Multimedya ve Geri Görüş kamerası mevcuttur.
Servis faturaları mevcuttur. Kitapçığı ve yedek anahtarı mevcuttur. Alırken yaptırmış olduğum expertiz raporları elimde mevcut. Hiç bir kazası kusuru belası yoktur. Araç tamamen orijinaldir.
Resimlerde görüldüğü üzere sağ arka çamurlukta minik 4 veya 5 parça lokal boya vardır. Birde ön kaputta avuç içi kadar güvercin pisliğinden kaynaklı boya hasarı oluşmuştur. Boya da kalkma veya dökülme yok sadece büzüşmüş gibi gözüküyor. Bakımı mayıs aylarında yaptırıyorum.
Son bakımı mayıs 2025 te yapıldı. Ağır bakımları aksesuar kayısışı değişimi yapılmıştır. Mayıs 2026 da tekrar periyodik bakıma girecek.