Letgo
Sat
2011 Vip Vito (9+1Minibüs)

2011 mercedes-benz vito

Pro

Dizel

662.000 Km

Düz

Açıklama

Orjinal çift klimalı, esp, yokuş kalkış desteği,
hız sabitleme ve limitör, star-stop, dört cam otomatik, karartmalı aynalar, ön koltuk altı kompresörlü buzdolabı mevcut. Yedek anahtarı, kitapçıkları, orjinal mercedes deri kılıf anahtarlığı mevcuttur.
Araç içerisindeki yapılan koltuk altı, direk vs tüm aydınlatmalar, mybach tavan, ön cam filmi, far karartma tarafımızca yapılmıştır.
Aracın dışındaki ön ve arka tampon ekleri, yan marşbiyeller, yarasa uydu kapağı, tavan çıtaları hepsi tarafımızda yapılmıştır. Antalyada ilk bu şekil yapılan ve piyasaya örnek olan araçtır.
Ortalama 25 bin km önce şarj dinamosu, marş dinamosu, klima kompresörü, ön diskler balatalar, teker bilyaları yenilendi.
Yağ bakımı düzenli olarak değişim zamanından önce Shell marka yağ ile yenilenmektedir. Mazotu düzenli olarak Total den ve aynı pompadan alınmaktadır. Dizel araçlardaki klasik olan yeni konulan yağı karartma olur aracımızda konulan yağ bile ilk günki temizliğinde durmaktadır.
Dpf(dizel partikül filtresi) ve Egr iptal edilmiştir. Araçta herhangi bir yazılım vs bulunmamaktadır.
Aracımızın motoru kmsine göre çok diridir istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz. Her zaman ilk çalıştırmada 5-10 dk beklemesi ve stop etmeden önce 3-5 dk beklenip stop edilmesine varana kadar dikkat edilmiş özenli kullanılmış bir araçtır.
Hasar kaydı önceki sahibinden kalma 1500₺ civarı birşeydi tam hatırlamıyorum plaka açık dileyen sorgulayabilir.
875.000 TL
İlan no 1680934048

İlanı şikayet et